Bijzondere leer- en werkervaring voor ondernemende professionals uit bedrijfsleven, overheid en onderwijs
Wil je zeven dagen in een multidisciplinair team werken aan het bedenken en ontwerpen van slimme toepassingen voor concrete challenges met als doel om die binnen 6 maanden ook daadwerkelijk te gebruiken? Meld je dan aan voor het evenement Innovation in a Week powered by gemeente Helmond van 4 t/m 11 november 2016.

 

Innovation in a Week© editie Helmond 2016
De gemeente Helmond biedt ondernemende professionals de kans om met experts uit het veld een week lang activiteiten te ontplooien op het gebied van brainstorming, business modelling, marktonderzoek, het schrijven van een marktintroductieplan, communicatie, leren pitchen en het indienen van een patentaanvraag. Je leert om in zeven dagen van idee naar innovatief productconcept te komen onder begeleiding van experts uit het veld. Kortom MBA in one week!

 

Wanneer:                                        4 t/m 11 november 2016
Aantal deelnemers:                      maximaal 25
Uiterste inschrijvingsdatum:     1 november 2016
Procedure: Na ontvangst van je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsronde. Bij over inschrijving kan een selectieprocedure onderdeel uitmaken van de definitieve toelating. Uiterlijk 2 november weet je dan of je deelnemer bent van Innovation in a Week editie Helmond.

 

 

Deelnemer

Jouw avontuur begint hier

Wil je zeven dagen in een multidisciplinair team werken aan het bedenken en ontwerpen van slimme toepassingen voor concrete challenges met als doel om die binnen 6 maanden ook daadwerkelijk te gebruiken? Tijdens deze week ontwikkelen deelnemers vaardigheden op het gebied van creatief denken, schrijven van marktintroductieplannen, business modelling, effectief presenteren en storytelling.

Aanmelden als Deelnemer

Challenge Partner

Interessante casus?

Voor de deelnemende teams is het inspirerend om aan concrete challenges te werken. En om het evenement een richting te geven verkennen we de mogelijkheden rond automotive, smart/ green mobility, centrumontwikkeling, smart city en/of de sociale stad. Heeft u een concreet idee voor een challenge en interesse om deze voor te leggen aan de deelnemende teams? Meld uw interesse en wij nemen contact met u op.

Aanmelden als Challenge Partner

Technologie Partner

Inspireer de teams met technologie

Heeft u behoeften aan nieuwe producten, markten of meer omzet? Heeft u een leuke en interessante technologie die u beschikbaar wilt stellen aan vijf multidisciplinaire innovatieteams? Neem dan contact met ons op.

 

 

Aanmelden als Technologie Partner
Meld je aan
 • Waarom circulaire economie? Lees het artikel van Robeco https://t.co/TevMmZGL4i. https://t.co/HFF2U6VMaA
  2 months ago
 • Nieuwe producten en de #circulaireeconomie? Kans voor bedrijfsleven. Sluit aan bij de SPARK Challenge 2017… https://t.co/D3VuLK2uMs
  2 months ago
 • Voor hackathon weekend 30-06 zoeken we toffe #locatie. Suggesties?
  5 months ago
 • Even voorstellen: onze nieuwe partner Marvelous Solutions. Supporter van onze innovatie-evenementen. @ismarvelous… https://t.co/GnHP4NMuCj
  6 months ago
 • innovation in a Week Talentbemiddeling heet vanaf nu: Konnector, linking innovative people and business. https://t.co/28ht6jtoO5
  6 months ago
 • Slimme teltegels voor Spoorzone Den Bosch bedachten de winnaars van @summacollege en @AvansHogeschool tijdens 1e IC… https://t.co/cuIzXNCyjS
  7 months ago